مواد لازم
برنج چهار پيمانه
گوشت گوسفند 250 گرم
فلفلدلمهاي رنگي يك عدد
سيبزميني يك عدد
رب گوجهفرنگي دو قاشق سوپخوري
كره 100 گرم
پياز يك عدد
نمك و فلفلسياه به ميزان لازم
طرز تهیه
گوشت را ريز خرد كرده و با دو ليوان آب روي حرارت ميگذاريم، بعد از پخت كامل، گوشت را از آبگوشت جدا ميكنيم پياز را ريز خرد كرده و با كره پنج دقيقه تفت ميدهيم، سپس فلفلدلمهاي و سيبزميني نگيني و گوشت پخته شده، نمك و فلفل را اضافه كرده و همه مواد را پنج دقيقه تفت ميدهيم و در آخر رب گوجهفرنگي و برنج را اضافه كرده بعد آبگوشت و دو ليوان آبداغ را هم ميافزاييم. وقتي آب مواد تقريبا كشيده شد مانند كته، دم ميكنيم.
:: موضوعات مرتبط:
نواع پلو و چلو ,
,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 56
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16